Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Училище приєдналось до програми UPSHIFT (рух вгору)

6 лютого в ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» відбувся перший вибірковий тур нової хвилі міжнародної інноваційної програми UPSHIFT Україна («рух вгору»), яку фінансує ЮНІСЕФ та Європейський Союз (ЄС). До училища приїхали тренери програми. Був організований тренінг, у якому взяли  участь більше 30 учнів. Молодь із захватом долучилась до роботи по розробці молодіжних соціальних проектів. Були сформовані команди із учнів, які запропонували цікаві ідеї проектів. Деякі команди учнів вирішили зареєструвати свій майбутній проект та будуть подавати заявку.

До речі, проект UPSHIFT Україна  Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який присутній у 22 країнах світу, розпочав свою роботу в Україні у серпні цього року завдяки фінансуванню Європейського Союзу. Харків було обрано пілотним регіоном для здійснення програми завдяки наявності великої кількості університетів та соціально активної молоді.

За час роботи програми уже відбулося 4 конкурсні відбори, на які надійшло більше 187 командних заявок молодіжних проектів. За 4 місяці більше 120 молодих людей з Харкова пройшли тренінги з професійного розвитку та отримали допомогу від менторів, а також фінансування на реалізацію своїх ідей на суму понад 1 мільйон гривень.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped