Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Училище вітає першокурсників з Днем знань!

Свято 1 вересня — це всенародний День Знань, адже тільки завдяки навчанню людина досягла сучасного розвитку; це один із найважливіших днів для учнів, студентів та педагогів. Воно назавжди залишається в пам’яті кожної людини.

Сьогодні, 1 вересня 2021 року, Харківське вище професійне училище сфери послуг 75-й раз відкриває свої двері для першокурсників – учнів, які обрали для себе професії моди та краси, професії по обслуговуванню населення. Першокурсників тепло привітали директор училища Матвійчук Лариса Іванівна, адміністрація, методист НМЦ ПТО в Харківській області Зайцева Лариса Євгеніївна, заступник голови обласної профспілки робітників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості і побутового обслуговування Алтухова Ганна Андріївна.

Звучали добрі побажання і поради перед початком нелегкої, але дуже цікавої справи оволодіння професією.

Свої привітання з початком навчального року першокурсникам подарували учасники художньої самодіяльності училища у вигляді пісень, танців та демонстрації колекції жіночих святкових суконь.

Після урочистої лінійки відбувся перший урок навчального року, присвячений тридцятиріччю Незалежності України.

Усіх учнів вітаємо з початком нового життєвого етапу, повного нових зустрічей та чудових відкриттів, бажаємо їм удачі та успіхів!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped