Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Участь у круглому столі «Екологія в fashion-індустрії»

21, 22, 23 грудня 2021 року у місті Святогірську відбувся круглий стіл для представників малого та середнього бізнесу, закладів професійно-технічної освіти легкої промисловості «Екологія в fashion-індустрії. Сталий розвиток та сучасні екологічні тренди в легкій промисловості України», організований Fashion Cluster Ukraine, Kharkiv Fashion Cluster.

Державний професійно-технічний навчальний заклад «Харківське вище професійне училище сфери послуг» взяв участь у круглому столі: з доповіддю «Sustainable, upcycling та recycling – санітари fashion індустрії» виступила Надія Юріївна Смоліна, заступник директора з навчально-виробничої роботи, викладач спеціальних дисциплін професій «Кравець» і «Закрійник». Вона презентувала частину колекції «Hardskills», яку розробила творча команда училища під впливом Sustainable fashion.

Захід організовано у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу. В ньому взяли участь представники швацького бізнесу, вищих та професійно-технічних освітніх закладів Донецької, Харківської, Луганської, Полтавської та Запорізької, областей. Мета круглого столу – обмін інформацією та пошук оптимальних рішень у сфері зниження навантаження на довколишнє середовище під час виробництва одягу локальними виробниками.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped