Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Тиждень професії «Кравець. Закрійник»: відкритий урок і майстер-клас

В рамках тижня професії «Кравець. Закрійник» майстер виробничого навчання Гетманська Вікторія Володимирівна провела відкритий урок з теми «Обробка кишені з відрізним бочком-підзором на передніх частинах чоловічих штанів».

Важко уявити собі сучасний одяг без кишень. Від якості їх обробки залежить і зовнішній вигляд виробу, і зручність користування ним. Це найбільш уживана кишеня в класичних чоловічих та жіночих штанах, і сьогодні учні навчились її обробляти, перевіряти якість обробки і усувати можливі дефекти.

Також майстром виробничого навчання Жук Галиною Василівною був проведений майстер-клас для майбутніх закрійників «Естетика корсету». Учні та всі охочі ознайомились з історією корсету та модними тенденціями його використання в сучасному одязі.

Розглянута тема дуже цікава і актуальна сьогодні, адже корсет – універсальна частина жіночого гардеробу. Модниці у всьому світі використовують його, щоб приховати недоліки статури та підкреслити талію, покращити поставу, зробити силует більш жіночним. Дизайнери пропонують великий вибір моделей корсетів, які чудово поєднуються з верхнім одягом і можуть бути одягнені як на роботу, так і на урочистий захід. Поєднувати корсет можна практично з чим завгодно – зі спідницями, брюками, сукнями, жакетами та ін. Корсет сам по собі дуже яскравий аксесуар, що привертає увагу.

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped