Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Тиждень предметів загальноосвітньої підготовки розпочато!

Традиційно на початку 2-го семестру в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг проходить Тиждень предметів загальноосвітньої підготовки. Цього року він пройде під гаслом «Пізнавально, дружно, весело!». Захід об’єднав знавців рідної мови, математики, фізики, фізичної культури, біології, історії та англійської мови, тому заходи передбачені цікаві та захоплюючі.

Викладачі загальноосвітніх дисциплін завчасно готуються до його проведення: розробляють план проведення, визначають види робіт, форму проведення, задіяні групи. Це одна з форм позакласної роботи з предметів.

Мета заходу — активізувати пізнавальну діяльність учнів, поглибити їх знання з української мови та літератури, математики, фізики, біології, історії та англійської мови, стимулювати активну творчу роботу учнів, розвивати логічне мислення, кмітливість, уміння діяти в нестандартних ситуаціях, виховувати цілеспрямованість. Такі заходи формують в учнів толерантне ставлення один до одного, вміння працювати в команді, демонструвати багатство і красу світу точних наук.

Тиждень проводять наші досвідчені викладачі. Успіху !!!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped