Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Свято першого вересня 01.09.2020

Сьогодні, 01 вересня 2020 року, в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулось перше свято навчального року – День знань – важлива подія у житті учнів, їхніх батьків та педагогів училища.

Міністерство освіти і науки рекомендувало навчальним закладам відмовитися від проведення лінійки на 1 вересня. Тому в училищі обрали індивідуальний формат проведення та святкували в межах навчальної групи. Перший урок складався з двох частин. Перша частина була присвячена правилам безпеки в умовах пандемії коронавірусу та проводилась на тему «Культура здорового способу життя у нових обставинах».

Керівники навчальних груп підготували матеріали, які пояснюють учням нові правила і розвінчують міфи про Covid-19. В цікавій формі учням донесли інформацію про правила респіраторної гігієни, проінформували про психологічну допомогу в разі тривожного стану через пандемію.

Під час заходу учні мали змогу подивитись соціальні відеоролики «Обережно Covid-19» та «Апарат Ради національної безпеки і оборони України попереджає та інформує».

Другою частиною Дня знань був усний журнал на тему «Україна – це Я!». Всі аудиторії були прикрашені національною символікою, рушниками. Під час заходу лунали патріотичні пісні, читали патріотичні вірши. Гортаючи сторінки усного журналу, класні керівники виховували патріотичні почуття приналежності до українського народу, України, почуття толерантності, поваги; прищеплювати любов до рідного краю; виховувати повагу до української культури, почуття гордості за свою Батьківщину, патріотизм, людяність, любов до України.

Всіх учнів привітали з початком навчального року адміністрація училища та побажала всім міцного здоров’я, удачі та успіхів.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped