Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Свято Дня Соборності України

22 січня – особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята – проголошення Української Народної Республіки та Акт Об’єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР.

Ідея соборності була й залишається базовою національною цінністю українців. А нині вона є передумовою успіху нашого спротиву зовнішній агресії.

З метою виховання в підростаючого покоління глибокої поваги та любові до Батьківщини, людської гідності, формування національної свідомості учнівської молоді, виховання почуття патріотизму та з нагоди відзначення Дня Соборності України в училищі педагоги, учнівська молодь, працівники відмітили це державне свято. Заздалегідь були підготовлені різноманітні заходи.

В цьому році члени учнівського самоврядування училища організували та провели онлайн фотовиставку «Україна – це ми!». Кращі роботи були відправлені на всеукраїнську фотовиставку до Дня Соборності України, були проведені виховні заходи в групах, бесіди, обмін думками з цього приводу. Також взяли участь в челенджі «Тільки в єдності наша сила» на платформі Фейсбук.

Соборність невіддільна від державності, суверенітету й незалежності народу, які є фундаментом для побудови демократичної держави, запорукою виживання й існування нації. Але соборність передбачає не лише пам’ять про спільне минуле, а й потребує згуртованої співпраці заради майбутнього. Коли ми, люди з різних регіонів країни, разом працюємо, створюємо знакове й важливе, боремося з окупантами.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped