Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок викладача Матвійчука Михайла Васильовича з предмету «Спецтехнологія»

19 квітня 2019 року досвідченим викладачем вищої категорії Матвійчуком Михайлом Васильовичем був проведений відкритий урок з предмету «Спецтехнологія» в групі першого курсу 18-18 професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття. Взуттьовик з ремонту взуття» за темою «Розкрій шевро на деталі верху взуття», на якому учні сформували та закріпили знання технологічного процесу розкрою шевро.

Михайло Васильович використовує на своїх уроках різноманітні форми роботи та засоби навчання: роботу з роздатковим матеріалом, картками оперативного контролю, натуральні зразки, завдяки яким учні якісніше запам’ятовують навчальний матеріал, вчаться його аналізувати і робити висновки. Учні згадали види відходів при розкрої, схеми розміщення деталей за різними системами, чинники, що впливають на результати розкрою, формули показників використання матеріалу, норм витрат матеріалу.

Присутні на відкритому уроці представники адміністрації училища, члени методичної комісії та педагоги відмітили, що урок пройшов на високому педагогічному та методичному рівні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped