Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Розпочався тиждень, присвячений протидії булінгу

На початку навчального року органи державної влади, громадські організації, активісти, лідери думок та просто небайдужі українці об’єдналися разом, щоб максимально привернути увагу молоді до проблеми булінгу.

Саме тому в рамках правопросвітницького проєкту Міністерства юстиції “Я МАЮ ПРАВО!” з 16 по 20 вересня 2019 року буде проходити Всеукраїнський тиждень з протидії булінгу.

Так, 16 вересня В ДПТНЗ «Харківське вище професійне училище сфери послуг» розпочався тиждень присвячений протидії булінгу. У кожній групі навчання розпочалось з інформаційної години «СТОП БУЛІНГ!»

Під час Всеукраїнського тижня з протидії булінгу в училищі відбудуться правопросвітницькі заходи, спрямовані на інформування учасників освітнього процесу про запровадження адміністративної відповідальності за вчинення булінгу (цькування) та формування в суспільстві небайдужості до проблеми булінгу.

Для проведення заходів соціально-психологічною службою училища запрошені фахівці Ювенальної превенції Московського ВП ГУНП в Харківській області, сектору Ювенальної пробації, а також представники благодійних громадських організацій «Благо» та «Карітас Харків».


Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped