Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Розмова про моду

15 квітня 2019 року до училища завітали гості з Обласного комунального закладу «Харківська обласна бібліотека для юнацтва». Бесіду з учнями професій швейного та перукарського профілів на тему «Мода у питаннях та відповідях» провели бібліотекарі відділу мистецтв Якименко Марія та Боклажко Юлія.

Різні стилі, деколи зовсім протилежні, завжди впливали, впливають і будуть впливати на те, як сучасні дизайнери підходять до власної роботи. І, як наслідок, на те, як одягаються люди. Модні дизайнери одягу формують пристрасті мільйонів. Світ моди і культури протягом багатьох десятиліть перебував під владою всього кількох людей. Саме про цих «маніпуляторів» смаками людей, про тих, хто створював та створює моду сьогодні у світі, і йшла розмова.

Дівчата і хлопці познайомились з такими відомими іменами, як Коко Шанель, Юбер де Живанші, Ельза Скіапареллі, Крістіан Діор, Ів Сен-Лоран, Мері Куант та ін. Кожен з цих великих майстрів зумів стати символом цілої епохи в світі моди. Вони і сьогодні мають сотні послідовників у всьому світі. Невичерпний талант і здатність передбачати майбутні тенденції – ось ті якості, якими відрізняються великі від пересічних.

Учням дуже сподобалась бесіда з представниками бібліотеки, вони дізналися багато нового про світ моди, стилю та дизайну і чекають на наступні зустрічі.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped