Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Поговоримо про толерантність…

З розвитком суспільства люди повинні зрозуміти, що Земля не є надто великою, вона – наш спільний дім. А для того, щоб людство успішно розвивалося, треба знаходити спільну мову. В наш непростий час часто бракує чуйності, співчутливості, розуміння, усвідомлення того, що кожна людина неповторна, гідна життя і щастя.

Бути толерантним означає поважати інших, незважаючи на відмінності. Це означає бути уважним до інших і звертати увагу на те, що нас зближує. Говорячи про «толерантність» ми забуваємо, що основним її принципом є визнання всіх людей рівними собі, не дивлячися на будь-які їхні ознаки.

Соціально-психологічна служба пропонує провести чесну розмову про те, що таке справжня «толерантність» та чому вона вкрай необхідна.

Спробуємо виявити свої основні риси толерантної особистості за допомогою тесту: https://woman-psy.com/psihologicheskie-testy/testy_na_lichnost_i_kharakter/testy_na_lichnost/test_na_tolerantnost

Якщо я толерантна особистість, то я маю такі риси: терпимий і терплячий; рахуюсь з чужими думками й інтересами; вмію вирішувати конфлікти шляхом переконання і взаєморозуміння; привітний і дбайливий, ввічливий і делікатний; поважаючий оточуючих і шанований з ними; поважаючий права свої та інших, умію слухати і чути; турботливий, підтримуючий; людина, що береже природу і культуру; працьовитий, успішний, незалежний, щасливий.

Переглянемо відео:

Говорячи відкрито про розмаїття людей та важливість прийняття інаковості, ми допомагаємо всім людям та поширюємо толерантність разом!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped