Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«Пам’ятаємо. Єднаємося. Переможемо»

Щорічно в четверту суботу листопада в Україні та світі вшановують пам’ять жертв Голодоморів. Україна в 1932-1933 роках пережила страшну трагедію – Голодомор, який забрав мільйони людських життів.

Цього року вшанування пам’яті жертв сталінського режиму відбуватиметься під час повномасштабної війни Росії проти України. Знову проти українців росіяни застосовують геноцидні практики. Адже Росія в цій війні переслідує ту саму мету, що й під час Голодоморів — знищити українську ідентичність і націю. Трагічні події сьогоднішнього дня наочно показують нам всім, що дуже важлива жива пам’ять всіх жертв.

Так, до цієї дати  в училищі в групах були проведені години спілкування, уроки-реквієми.

 Учнівське самоврядування  груп підготували стіннівки з відповідної тематики.

 Під час заходів учні переглянули відеофрагмент  «Голодний Дух – День пам’яті жертв Голодомору»,  підготували повідомлення за даною тематикою та вшанували пам’ять померлих хвилиною мовчання.

Педагоги училища учням запропонували і в цьому році приєднатися до акції “Запали свічку”. Вже декілька років поряд весь педагогічний колектив та учні запалюють свічку пам’яті.

Де б ви не були — вдома, в будь-якому регіоні України чи за кордоном, ввечері 26 листопада потрібно запалити вогник у вікні як вияв скорботи за загиблими та віри в перемогу українців найближчим часом.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped