Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Пам‘ятати минуле, аби перемогти у сьогоденні!

«Слава Україні! Героям слава!»

Шановні педагоги, учні, батьки!

8 травня ми відзначаємо День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні! Ця перемога дісталася нечувано дорогою ціною – ціною мільйонів життів наших співвітчизників. Понад 80 мільйонам людей, чиє життя було обірвано насильством світового масштабу, людям усіх рас і націй, чоловікам і жінкам, воїнам і мирному населенню – усім загиблим і усім тим, хто вижив та пройшов через усі кола пекла Другої світової війни, присвячується ця дата.

Пам’ятаймо й шануймо усіх, кого торкнулася ця жахлива сторінка нелюдської історії. У ці дні ми віддаємо шану всім тим, хто у жорстокій битві виборював нашу свободу, хто захищав рідну українську землю від нацизму.

Нажаль так сталося, що цю знаменну дату держава зустрічає зі зброєю в руках. Подвиг ветеранів додає  сил та наснаги у нинішній боротьбі. Українські воїни самовіддано відстоюють  свободу, незалежність та територіальну цілісність нашої держави.

Ця пам’ять перемоги над нацизмом у 2-й світовій війні робить нас сильнішими. Вона — запорука неминучої перемоги сьогодні.

Хай мир і злагода запанують на нашій землі.

Вічна пам’ять загиблим, низький уклін живим.

З повагою,
директор Лариса МАТВІЙЧУК

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped