Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Пам’ятаймо наших захисників та захисниць України!

День захисників і захисниць України – державне свято України, що відзначається 14 жовтня. Водночас в цей день ми святкуємо Покрова Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Свято започатковано 14 жовтня 2014 року президентським указом з назвою День захисника України. З 2015 року є державним святом і неробочим днем. 14 липня 2021 року Верховна Рада України перейменувала свято на «День захисників і захисниць України».

Цього дня учні та педагоги училища вшановують українських героїв та героїнь: тих, хто захищає нас, Україну та її територіальну цілісність під час кривавих боїв.

В училище проходить низка заходів, присвячених святу. Було організовано та проведено:

  • військово-спортивне свято «Нашому роду – нема переводу»;
  • військово-патріотична вікторина на тему «Ми нащадки козацької слави»;
  • учні училища відвідали Алею Захисників України, Меморіальний комплекс, присвячений всім українським воїнам, які віддали своє життя, захищаючи територіальну цілісність та незалежність України, поклали квіти до пам’ятника;
  • навчальними групами були нарисовані плакати до Дня захисників та захисниць України;
  • в кожній групі пройшли виховні години, де відмічались мужність та героїзм людей, які захищають незалежність нашої держави, а також учні та педагоги висловлювали подяку за чисте небо над головою.

Слід пам’ятати про те, що саме вони, захисники та захисниці України, сприяють зміцненню патріотичного духу молоді, популяризують пошану серед нових поколінь до військових традицій.

Пам’ятаймо наших захисників та захисниць!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped