Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Ось і пролетіли роки навчання в училищі… підведено підсумки навчання випускних груп

Ось і пролетіли роки навчання в училищі. Педагоги та учні училища вже взимку стали думати, як проводити випускні заходи. Але життя запропонувало своє бачення – воєнна агресія рф внесла суттєві зміни в організацію освітнього процесу, плани роботи та в цілому життя людей.

Нові виклики, обставини не зламали гарні традиції колективу училища, і в цьому році ми змогли по-особливому, в онлайн режимі привітати всіх учнів випускних груп, де б вони не перебували – у Польщі, Великій Британії, Німеччині, інших областях України, у Харкові – із закінченням навчання в училищі, згадати кращі сторінки учнівського життя, професійні, навчальні успіхи, творчі досягнення.

Адміністрація училища, класні керівники, майстри виробничого навчання під час онлайн-спілкування привітали випускників училища з отриманням творчих корисних професій та побажали величезних можливостей і широких доріг, унікального життєвого шляху, реалізації в професії та професійного зростання. Особливо зазначили про необхідність разом застосовувати професійні знання, вміння та навички при відбудові нашої держави, для підйому економіки після воєнної агресії рф.

Випускники підготували невеличкі відео про учнівське життя в училищі та висловили слова подяки майстрам виробничого навчання, викладачам, адміністрації та всім працівникам закладу. Всі разом, з вірою у серці, домовились зустрітися в рідних стінах училища у мирному, квітучому Харкові у найближчий час!

Все буде Україна!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped