Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Оголошуємо участь в акції «Героям сучасності» до Дня захисників та захисниць України

Учні училища щиро підтримали участь в акції «Героям сучасності», яку ініціював Департамент освіти до Дня захисників та захисниць України для юних харків’ян та освітян із миром у серці та творчістю в душі.

 Учнівське самоврядування всіх груп розпочали підготовку. Перші обговорення пройшли на онлайн зборах лідерів самоврядування навчальних груп 16.09.2022.

Як зазначено Директором  Департаменту освіти Ольгою ДЕМЕНКО: « Поки весь світ відкриває для себе Україну та українців, українці відкриваються по-новому самі для себе. Ми зараз єдині, як ніколи, бо нас всіх об’єднує одне бажання на всіх. Наша єдність сильніша за будь-яку зброю. Кожен із нас ‒ частинка потужної сили. Водночас нам цю силу та натхнення дають захисники та захисниці України.

Акція «Героям сучасності» ‒ ще одна можливість подякувати тим, хто дарує нам надію жити, творити, любити та вірити у світле, мирне майбутнє, подякувати за мужність, честь, героїзм, за кожен новий день, за змогу жити, працювати та бачити рідних, подякувати за боротьбу за кожен клаптик нашої української землі та право залишатися вільною та незалежною нацією…

Переконані, що в кожного знайдеться своя, щира, особлива подяка від серця. Це ще одна можливість долучитися до національної кампанії подяки військовим та ветеранам. Це ще одна можливість відправити їм свої найщиріші побажання».

Умови акції

Творчі роботи учасники, учні училища, можуть надсилати до 13 жовтня на електронну адресу kh.prysvyata@gmail.com за  номінацією:

1)  «Завдяки нашим захисникам…» (учасники надають фото/фотоколаж / відеозвернення до наших найгероїчніших захисників, у якому мають продовжити вислів «Завдяки нашим захисникам я/ми…» та подякувати захисникам, приклавши руку до серця. Роботи можуть бути індивідуальні (фото/фотоколаж) або колективні (відеозвернення від групи).

Побажаєм всім творчого натхнення для створення найщиріших побажань нашим захисникам та захисницям.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped