Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Новорічна шоу-програма «Містер Дід Мороз2020»

Новий Рік – найбільш довгоочікуване свято. Щороку ми відзначаємо його веселим новорічним концертом, який в цьому році був організований у формі шоу-програми «Містер Дід Мороз2020».

Актовий зал був святково оформлений під керівництвом керівника гуртка художнього оформлення Кохан Ганни Анатоліївни. Була організована виставка новорічних листівок-привітань.

На початку концерту колектив училища та учнів привітала директор Матвійчук Лариса Іванівна.

Концерт був організований у вигляді конкурсу «Містер Дід Мороз 2020», який включав у себе виступи груп з підготовленою візиткою, номерами художньої самодіяльності, відповіді учасників на питання з гумором.

Виступи учасників чергувалися з номерами художньої самодіяльності, підготовленими під керівництвом  Антонова Олександра Валентиновича, та Чередник Вікторії Ігорівни. Звучали теплі новорічні побажання, пісні, вірші.

Глядачі від щирого серця аплодували учасникам конкурсу і виконавцям. Журі конкурсу визначило переможців у кількох номінаціях: «Містер Дід Мороз», Містер Креативність, «Містер Оригінальність», «Містер Екстравагантність», «Містер Фантазія», «Містер Стиль», «Містер Глядацькі симпатії».

Вітаємо переможців конкурсу, учасників концерту, учнів та працівників училища з Новорічними святами та бажаємо усього найкращого в Новому 2020 році!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped