Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Нова зустріч в Євроклубі

З вересня 2020/2021 навчального року робота Євроклубу «Стиль життя» продовжилася. Для першокурсників було проведено засідання «Євроклуб: знайомство». На засіданні мешканці гуртожитку побували в атмосфері клубу, познайомилися з його традиціями. В листопаді проведено наступне засідання клубу «Харків: історії і цікавинки». Один із пунктів засідання був присвячений сучасному вуличному мистецтву, а саме – харківським муралам (слово «мурал» походить від латинського слова «murus», що означає «стіна»; це витвір мистецтва, намальований на стінах всередині будівель або зовні).

Значна частина підготовки і спілкування у зв’язку з карантином проводилася клубівцями дистанційно з використанням інтернет-ресурсів, соціальних мереж, засобами Viber, Telegram-канал.

Наше місто недарма називають столицею українського стріт-арту. Побачити всі мурали Харкова за одну зустріч неможливо. Навіть дослідники рідного міста зізнаються, що регулярно натрапляють на нові, раніше не бачені твори вуличного мистецтва. Допомогла карта муралів Харкова, фотографії, відеоматеріали. Така прогулянка була цікавою. Обов’язково при нагоді пройдемося разом вулицями міста, знайдемо нові мурали, усе побачим на власні очі.

Члени творчого об’єднання вже готують наступну зустріч клубу згідно з перспективним планом роботи. Спілкування в Євроклубі нас захоплює, підтримує, поєднує.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped