Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Крокуємо до толерантності: «Толерантність починається з мене…»

Ми продовжуємо поширювати толерантність разом.

У 1989 р. Організація Об’єднаних Націй прийняла Конвенцію про права дитини. 16 листопада жителі багатьох країн світу відзначають Міжнародний день толерантності або День терпимості. Це свято було засновано в 1986 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН.

Саме сьогодні, 16 листопада, у Міжнародний День толерантності, є чудова нагода приєднатися до цього свята та розвинути свою людяність. В нашому училищі є чудова традиція в цей день створювати емблему толерантності. Незважаючи на складні обставини, ми зробили це онлайн на платформі Google Classroom. Кожен учень малював емблему окремо, але ми обов’язково об’єднаємо наші малюнки.

«Людина може обійтись без багатьох речей, але не без іншої людини», – сказав один учений. Навіть на самоті вона подумки звертається до інших людей. Попри все, людські стосунки нерідко спричиняють проблеми: непорозуміння, суперечки, конфлікти. Щоб запобігти цьому, треба навчитися ладнати з різними людьми. Толерантність – це мистецтво жити в світі несхожих людей та ідей. Толерантність – це терпимість до думок, поведінки та поглядів інших.

Ланцюг побажань від нашого училища втілився у «золоте правило моралі»: «Відноситись до всіх так, як ти бажаєш, щоб відносились до тебе». Наша Земля – це місце, де ми можемо любити один одного, дотримуватись традицій і продовжувати історію планети Толерантності.

 

 

 

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped