Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Зустріч з мистецтвом

7-го лютого учні гуртожитків Харківського вищого професійного училища сфери послуг разом з виховательками гуртожитку відвідали виставку картин в галереї «Мистецтво Слобожанщини».

В цей день нам дуже поталанило: ми ознайомилися з картинами двох художниць. Майстриня Грибанова Тетяна Іллівна в цей день відкрила свою персональну виставку, а Дар’я Нагаєць – напередодні. Творчість Дар’ї – це справжнє занурення в світ фантазій, мрій, щирості та глибокої філософії. Основною метою творчості Дар’ї є зображення внутрішнього світу людини та розвиток образного мислення і фантазії у глядача. На думку авторки, за допомогою фарби можна сказати те, що неможливо висловити словами. Не випадково виставка Дар’ї  Нагаєць має назву «Фарби планети, на якій ти не був».

Графічні картини Тетяни Іллівни Грибанової «Міські марева» нам також дуже сподобались. Вони – це мова душі, дивна та часом таємнича,яка  не підкорюється жодним правилом та законом. Вона має власну орбіту простих істин, що дає кожному глядачеві домислити щось своє, внутрішнє.

Наприкінці творчого вечору ми послухали під акомпанемент гітари пісні харківського барда Володимира Харченка. Особливо нам сподобались пісні з репертуару В. Висоцького про любов.

Дякуємо організатором таких чудових виставок!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped