Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Заходи до Дня захисника України та Дня українського козацтва

Щороку 14 жовтня Україна відзначає свято, яке встановлене указом Президента України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг Українського народу, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві.

З нагоди свята в училищі проводяться  патріотичні заходи.

Так 13.10.2020 в навчальних групах пройшли виховні години з нагоди святкування Дня захисника України та Дня українського козацтва. Класні керівники та майстри в/н разом з учнями згадали історію виникнення цих свят,  розповідали цікаві історії з життя козаків Запорізької Січі, малювали образ звитяжного воїна, захисника Вітчизни, що боронив віру, гідність та звичаї нашого народу.

В кімнаті бойової слави в музеї училища учні ознайомились зі світлинами з місць ООС (АТО), Книгою пам’яті загиблих харків’ян, обговорили ці страшні події та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, висловили щирі слова подяки живим воїнам.

Також у фойє училища пройшла виставка тематичних плакатів до Дня захисника України та дня Українського козацтва, які власноруч намалювали учні.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped