Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Державні та поетапні кваліфікаційні атестації в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

25-27 червня 2019 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг були проведені державні та поетапні кваліфікаційні атестації з різних професій.

25 червня була проведена державна кваліфікаційна атестація з професії «Педикюрник 3 розряду (1 класу)» в групі другого курсу 3-17 (майстер в/н Тверитинова Людмила Олександрівна). Цією атестацією завершилось засвоєння учнями інтегрованої професії «Перукар (перукар-модельєр), манікюрник, педикюрник». Серед кращих можна виділити роботи учнів: Безденежних Юлії, Бєлікової Юлії, Ковалевської Діани, Ковальової Діани, Макухіної Дарії, Мохонько Карини, Посохової Вікторії, Чурилової Тетяни.

26 червня були проведені:

Державна кваліфікаційна атестація з професії «Кравець 4 розряду» в групі другого курсу 9-17 (майстри в/н Бутенко Олена Михайлівна і Афанасьєва Тетяна Олексіївна). Деякі учні на цьому етапі завершать своє навчання, а частина учнів продовжить навчання для опанування більш складної і творчої професії «закрійник». Кращі роботи виконали: Ткаченко Аліна, Надьон Дмитро, Стуліус Анна, Рижкова Анастасія, Солодовник Софія.

Державна кваліфікаційна атестація з професії «Ювелір-монтувальник, ювелір-закріпник» в групі 1-18 (майстер в/н Захаркін Геннадій Олександрович). Відмінниками в цій групі завершили навчання учні: Колеснікова Лілія, Фадєєв Тимур.

Державна кваліфікаційна атестація в групі 18-17 з професії «Взуттьовик з ремонту взуття», яка є частиною інтегрованої професії «Взуттьовик з індивідуального пошиття взуття, взуттьовик з ремонту взуття» (майстер в/н Клушина Надія Григорівна). Відмінниками завершили навчання учні: Бабайченко Дар’я, Котляров Володимир, Сернюк Анастасія.

27 червня були проведені:

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Перукар» в групі 4-18 першого курсу (майстер в/н Полякова Лариса Олександрівна). Учні вчаться на базі базової загальної середньої освіти з отриманням повної загальної середньої освіти та інтегрованої професії «Перукар, манікюрник, педикюрник».

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Кравець 2-3 розряду» в групі 5-18 першого курсу (майстри в/н Шаровкіна Валентина Анатоліївна, Михайлюк Валентина Володимирівна).

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Кравець 2-3 розряду» в групі 6-18 першого курсу (майстер в/н Дудко Ніна Олексіївна).

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Перукар 2 класу» в групі 3-18 першого курсу (майстри в/н Мироненко Ніна Анатоліївна, Вертель Вікторія Віталіївна). Кращі зачіски виконали: Вернигорова Аліна, Гагауз Руфь, Гаркуша Вікторія, Євстратьєва Дар’я, Ільницька Валерія, Калинич Лариса, Костіна Анастасія, Порожняк Тетяна.

Державна кваліфікаційна атестація з професії «Закрійник 5 розряду» в групі 12-18 третього курсу (майстер в/н Жук Галина Василівна), яка є завершальною частиною інтегрованої професії «Кравець, закрійник». Відмінниками закінчили Вельма Оксана і Микитенко Катерина. Учні групи також створили колекцію жіночих суконь в етнічному стилі в подарунок училищу.

Поетапна кваліфікаційна атестація з професії «Перукар 2 класу» в групі 2-18 першого курсу (майстри в/н Шаповал Юлія Олександрівна, Вертель Вікторія Володимирівна). Для атестації учні створили яскраві подіумні, фантазійні та вечірні зачіски, які доповнили відповідним вбранням. Створені образи були продемонстровані на випускному вечорі та стали окрасою свята.

Вітаємо учнів із завершенням навчального року та бажаємо весело і корисно провести літні канікули, щоб з новими силами і наснагою продовжити навчання!

Випускників вітаємо із завершенням навчання і здобуттям професії, бажаємо творчих успіхів на обраному шляху, професійного зростання і щасливої життєвої дороги!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped