Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День пам’яті та примирення. День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років

8-9 травня весь цивілізований світ відзначає День пам’яті та примирення, День Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939-1945 років. Подвиг ветеранів війни – еталон мужності та патріотизму. Хоч скільки б минуло часу, ми пам’ятатимемо, якою жахливою є війна, і якою ціною дається перемога життя над смертю.

В ці дні ми завжди згадуємо страшну трагедію, якою була для рідної землі Друга світова війна. Мільйони українців стали на захист Батьківщини і світу від фашизму, полягли на полях бою, загинули від тяжких ран у повоєнні роки. Пам’ять про них непідвладна часу, як непідвладна часу любов до Вітчизни. Так було і буде завжди!

Ми схиляємо голову перед світлою пам’яттю тих, хто віддав своє життя за щасливе майбутнє, відійшовши у вічність. Ми завжди будемо вдячні Вам, героям, які врятували країну від фашистської чуми, які врятували її і зберегли прекрасною і квітучою.

Нажаль 77-му річницю Перемоги у Другій світовій війні Україна зустрічає зі зброєю в руках, боронить цілісність та незалежність держави. Подвиги українського народу, історія роду надають сил та наснаги у боротьбі за свободу і незалежність нинішнім захисникам України.

Захисники та захисниці! Ви – приклад служіння народу, приклад патріотизму та вірності.

Колектив ДПТНЗ ХВПУСП бажає ветеранам, захисникам та захисницям України міцного здоров’я, добробуту, терпіння, мирного неба над головою! Висловлює щиру подяку усім воїнам, які сьогодні боронять рідну землю, за звитягу, мужність і самопожертву.

Ми схиляємо голови перед пам’яттю героїв, які віддали та віддають своє життя за Україну. Ми завжди пам’ятатимемо їх подвиг!

Лідери учнівського самоврядування груп 3-го курсу приготували відеовітання з Днем пам’яті та примирення, Перемоги над нацизмом у 2-й світовій війні:

Дарина Нюнюк (група 10-19)

Анастасія Ступакова (група 2-19)

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped