Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День відкритих дверей в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг

14.03.2019 в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг був проведений День відкритих дверей. Наше училище відвідали учні та вчителі харківської спеціалізованої школи №155, харківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №40 та деяких інших загальноосвітніх закладів.

Гості зібралися в актовому залі училища, де їх привітала заступник з навчально-виховної роботи Щербакова Олена Вікторівна, старший майстер Абаніна Світлана Анатоліївна та майстри виробничого навчання і викладачі різних професій. Їм розповіли про професії, по яким ведеться підготовка кваліфікованих робітників, та умови навчання. Потім майстри в/н презентували свої професії та влаштували невеличкі вікторини. Особливо зацікавила гостей розповідь учнів випускних груп про процес оволодіння професією, виробничу практику та майбутнє працевлаштування.

Театром моди «Шарм» під керівництвом майстра в/н Жук Галини Василівни була продемонстрована колекція жіночого одягу складних покроїв, виготовлена учнями професії «кравець, закрійник».

Також для гостей була влаштована екскурсія навчальним закладом. Вони побували в навчальних майстернях таких професій, як «Кравець, закрійник», «Взуттьовик», «Ювелір», «Манікюрник», «Перукар», навчальних кабінетах, ознайомились з умовами проживання в гуртожитку, з організацією позаурочної роботи: гуртками художньої самодіяльності та технічної творчості, предметними гуртками.

Деякі учні шкіл написали заяви про вступ до нашого навчального закладу. Ми будемо раді вітати усіх гостей в стінах училища як наших учнів!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped