Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

День захисника України: 1000 років нашому війську

14 жовтня має довготривалу мілітарну історію: це день козацтва, Української повстанської армії, а з 14 жовтня 2014 року – офіційне державне свято – День захисника України!

Уже 6 років поспіль Україна відзначає головне свято для українських вояків і воячок 14 жовтня, на свято Покрови.

З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності й територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг нашого народу, зміцнення патріотичного духу майбутніх фахівців в училищі проводяться  патріотичні заходи.

10.10.2019 р. учні відвідали кімнату бойової слави училища, де ознайомились з фотовиставкою «Відповідь нескореного народу». 11.10.2019 р. для хлопців, які мешкають у  гуртожитку, була проведена виховна година. Учні ознайомились зі світлинами з місць ООС (АТО), Книгою пам’яті загиблих харків’ян, обговорили ці страшні події та хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв, висловили щирі слова подяки живим воїнам – «Пишаємося мужніми, сміливими, нескореними українськими захисниками, які демонструють високий патріотизм і самовідданість у боротьбі за цілісність і незалежність рідної землі».

Учні 2-го курсу намалювали листівки, присвячені Дню Козацтва та Дню Захисників України.

У всіх навчальних групах пройшли години спілкування «Українському роду нема переводу».

Всі разом вирішили в суботу взяти участь у заходах, присвячених Дню захисника України та Дню українського козацтва на площі Захисників України.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped