Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Гурток Декоративно-прикладного мистецтва в дії: зустрічаємо Новий 2021 рік!

Гурток технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва у творчій праці: керівник Кохан Ганна Анатоліївна разом з учасниками гуртка продумали  і зробили новорічну фотозону. Заздалегідь закипіла робота. Учні своїми руками створювали іграшки в різних техніках; шили, в’язали ляльок,  працювали з папером, прикрашали ялинку тощо. Потім всі творчі роботи об’єднали в одну святкову новорічну тематику, створивши чудову, загадкову композицію.

Цей творчий проект прийшовся до душі викладачам, майстрам в/н, учням та співробітникам училища. Всі охоче фотографуються біля Новорічної ялинки, виставляють фото у соціальних мережах з хештегом ХВПУСП та побажанням всім  міцного здоров’я,  щастя, творчих успіхів та гарного настрою.

Побажання від гуртківців з Новим 2021 роком!

«З Новим роком! Нехай веселі дзвіночки наповнять серце радістю, нехай яскраві вогники подарують добру надію! Бажаємо з новими силами та щасливими відчуттями досягати нових успіхів та здійснювати свої мрії у новому році. Нехай щастить кожного дня, нехай вдача буде поруч увесь рік!»

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped