Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Година спілкування «Гуртожиток – наш дім»

В рамках проведення місячника адаптації першокурсників до нових умов навчання і проживання в гуртожитку соціально-психологічна служба училища 30.09.2020 року провела бесіди за темами: «Права і обов’язки мешканців гуртожитку», «Шануймо один одного», «Як уникнути конфлікту».

Від успішності адаптації учня багато в чому залежать подальша професійна кар’єра і особистісний розвиток майбутнього фахівця. Тому на даному етапі адаптаційного процесу ми вирішували такі завдання:

  • усвідомлення першокурсниками суті проблем адаптаційного періоду, зміна характеру їх сприйняття;
  • освоєння адекватних способів подолання та попередження проблем;
  • розвиток мотивів навчальної діяльності;
  • усвідомлення правильності зробленого професійного вибору.

Приходячи в училище отримати професію і вивчаючи різні дисципліни, наші учні повинні здобувати щось більш значуще, ніж знання з конкретних предметів – це впевненість в собі, розвинені мова і мислення, пам’ять, комунікабельність, відповідальність, прагнення до самоосвіти. Тому робота колективу училища з соціально-педагогічної адаптації учнів на першому курсі є складовою частиною спеціальної системи соціально-виховної роботи. Увага до кожного студента, створення умов для самореалізації – велике соціальне, психологічне завдання для педагогічного колективу.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped