Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

В добру путь, випускники 2021 року, нехай ваші мрії здійсняться!

25 червня 2021 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг відбулось урочисте свято з нагоди випуску 2021 року.

Випускний – особливе свято, що лежить на межі дитинства і дорослого життя. Воно зібрало разом учнів, педагогів і батьків. Навчання в училищі – невелика відстань в житті наших випускників, але дуже насичена пізнанням нового, знайомствами з цікавими людьми і справжніми професіоналами своєї справи, подоланням невпевненості в собі, набуттям професії, яка може стати перепусткою у власну самостійність, засобом подолання життєвих рубежів і ділом усього життя.

Випускників привітали теплими словами і нагородили грамотами за успішне навчання, досягнення у професійній підготовці, активну участь у громадському  житті, участь у художній самодіяльності. Напутні  слова випускникам прозвучали від директора училища Матвійчук Ларисі Іванівни, заступників директора,  майстрів виробничого навчання, викладачів, вихователів та керівників гуртків, які пройшли з випускниками увесь шлях навчання і здобуття професії.

На святі були присутні випускники минулих років, батьки, які побажали випускникам успіхів у професійному зростанні, самореалізації та розкритті своїх здібностей:

Святковості і невимушеності святу додали виступи учасників художньої самодіяльності. Випускники подякували педагогам і усім працівникам училища та нагородили своїх наставників емблемами «Кращий наставник 2021 року».

В добру путь, випускники 2021 року, нехай ваші мрії здійсняться!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped