Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітаємо з почесною нагородою!

Вихователь училища Шелудько Сергій Анатолійович отримав Сумісну нагороду голови Адміністрації Салтівського району Харківської міської ради  та начальника Управління освіти «Серце віддаю дітям» у номінації «Золоті руки».

Традиційно напередодні професійного свята «День працівника освіти» у Салтівському районі м. Харкова пройшли святкові заходи  та була проведена церемонія вручення сертифікату «Серце віддаю дітям» від голови Адміністрації району і начальника Управління освіти.

Церемонію нагородження провели Олексій Олександрович Топчій та начальник Управління освіти адміністрації Салтівського району Харківської міської ради Лариса Георгіївна Карпова.

Вітаємо вихователя училища Шелудька Сергія Анатолійовича, який отримав Сумісну нагороду голови Адміністрації Московського району Харківської міської ради  та начальника Управління освіти «Серце віддаю дітям» у номінації «Золоті руки». Це не просто нагорода педагогу, а визнання високого професіоналізму, беззавітного ставлення до професійних обов’язків, вагомого особистого внеску у справу  виховання молоді! Пишаємось Вами.

Шановний Сергію Анатолійовичу! Нехай злагода та благополуччя завжди супроводжують Вас, зичимо Вам міцного здоров’я, земних благ та трудових успіхів! Будьте і на далі з нами!

 

Зі святом, освітяни! З Днем працівника освіти!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped