Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників ЖКГ і побутового обслуговування населення

 

Шановні працівники і здобувачі освіти
Харківського вищого професійного училища сфери послуг!

Сьогодні, 19 березня, наше професійне свято – День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення, яке щороку відзначається в Україні у третю неділю березня.

У ці скрутні воєнні часи сфера житлово-комунальних та побутових послуг є однією з найважливіших соціально значущих складових економіки. Служби побутових послуг створюють комфорт, затишок і зручність нашого життя.

Шановні колеги!

Прийміть слова безмежної вдячності за Вашу невтомну і наполегливу працю, коли у найважчі для країни часи Ви не полишаєте свій обов‘язок – передавати професійні знання і майстерність молодому поколінню, забезпечувати функціонування нашого закладу освіти. Ваша любов до життя, до своєї роботи – без меж, Ваше серце зустрічає кожен день з доброю надією, Ваші задуми супроводжують успіх та визнання. Вірю, що ми разом подолаємо всі негаразди і труднощі.

Бажаю Вам впевненості, витримки та міцних сил у праці і, звичайно, подяки та поваги від людей! Миру Вам, міцного здоров’я, родинного затишку, здійснення всіх життєвих планів та сподівань!

 

Зі святом!
З повагою, директор училища                                           Лариса МАТВІЙЧУК

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped