Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок української літератури викладача Брунець Тетяни Михайлівни

28 лютого в Харківському ВПУ сфери послуг досвідчений викладач-методист Брунець Тетяна Михайлівна провела відкритий урок української літератури за твором М. Коцюбинського «Тіні забутих предків» на тему «Карпатські Ромео та Джульєтта, або вічна таємниця кохання».

Урок пройшов у динамічний цікавій формі ток-шоу: викладач запропонувала учням побути в ролях літературних критиків і мовознавців, акторів і психологів. До уроку учні виконали творчі міні-проекти, підготували драматичну інсценізацію.

Учні познайомились з історією написання повісті, визначили тему та головну думку твору, охарактеризували образи-персонажі, порівняли історії кохання Шекспіра і Коцюбинського, і, головне, виявили власне ставлення щодо проблем, порушених у повісті.

Присутні на уроці гості побачили використання на практиці таких методів навчання, як проблемний, частково-пошуковий, творчі мініпроекти, та вдале застосування інтерактивних методів та прийомів – «хмарка слів», «кроссенс», «асоціативне гроно», «сенкан», «займи позицію», «кіносценарист», «дерево добра і зла», «кубик Блума».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped