Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок з фізики викладача Чупрініної Валентини Іванівни

18 грудня 2020 року старшим викладачем Харківського вищого професійного училища сфери послуг Чупрініною Валентиною Іванівною був проведений відкритий урок-лабораторна робота з предмета «Фізика і астрономія» в групі 9-18 «Кравець».

Темою лабораторної роботи було «Спостереження дифракції та інтерференції світла». Урок мав на меті ознайомлення учнів з різними способами дослідження цих явищ, навчання учнів визначенню і аналізу умов, за яких спостерігаються названі явища, продовження формування уявлень про світло.

Для виконання завдань лабораторної роботи використовувались як прилади на базі кабінету фізики (екран, джерела світла, кольорові світлофільтри, дифракційна гратка та ін.), так і засоби комп’ютерної підтримки уроку (електронна презентація, мобільні пристрої з доступом до мережі Інтернет).

Під час проведення досліду учні мали можливість робити фотознімки спостережуваних явищ, а потім оформити результати роботи і відправити електронні звіти викладачу. В організації роботи викладача і учнів дуже допомагає платформа G Suite for Education, яка впроваджується в училищі з початку навчального року.

Молоді педагоги, які відвідали урок Валентини Іванівни, ознайомились з методикою проведення лабораторних робіт, формами і засобами організації роботи учнів на уроці.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped