Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок з географії на тему «Японія»

8 грудня 2021 року досвідченим викладачем Інною Миколаївною Маліковою в групі 2-21 був проведений відкритий урок з предмета «Географія» на тему «Японія».

Викладач ознайомила учнів з візитною карткою країни та особливостями її географічного положення, розширила знання здобувачів освіти щодо природних умов та ресурсів. Учні дізналися про населення Японії та причини економічного розвитку країни. Викладачем був підібраний цікавий матеріал до теми, проведена дидактична гра «Збери прислів’я», «Асоціативний кущ: Що ми знаємо про Японію?», застосований дидактичний прийом «Торбинка гарних знань». На урок була запрошена «японка», яка розповіла легенду про сакуру, застосовувалися презентації, аудіо- та відеозаписи тощо. Урок був цікавим і пізнавальним, учні дізналися про сучасні досягнення, культуру, традиції Японії.

Присутні відмітили високий педагогічний і методичний рівень проведеного уроку, гарну підготовку не тільки викладача, а й учнів.

Підсумовуючи урок, викладач звернулася до присутніх з побажаннями у стилі хайку – традиційної японської ліричної поезії:

Хай обійдуть нас хвороби,
нехай завжди буде спокій у родині,
нехай завжди нас супроводжує вдача у справах.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped