Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий онлайн-урок з математики в умовах дистанційного навчання

12 листопада 2020 року молодим викладачем Суботою Вікторією В’ячеславівною в умовах дистанційного навчання в синхронному режимі був проведений відкритий урок з математики в групі другого курсу 2-19 за темою «Похідна та її застосування», на якому учні узагальнювали та систематизували знання, вміння та навички з теми «Похідна функції та її застосування», використовували здобуті знання, набували навичок розв’язування задач на застосування похідної.

Урок узагальнення та систематизації знань був організований викладачем у вигляді web-квесту, під час якого учні працювали як по одному, так і в групах. Особлива увага приділялась викладачем реалізації міжпредметних зв’язків.

В умовах дистанційного навчання Харківське вище професійне училище сфери послуг використовує платформу Google Workspace (GSuite for Education), тож онлайн-урок був організований з використанням додатків Google Meet, Google Classroom, Google Forms, а також LearningApps. Для уроку Вікторією В’ячеславівною у Google Sites згідно зі структурою уроку був створений сайт з цікавими інтерактивними завданнями, поясненнями та навчальним матеріалом.

Присутні на відкритому уроці педагоги відмітили, що урок молодого викладача пройшов на високому рівні, цікаво і невимушено.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped