Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

«ВШАНУВАТИ, НЕ МОЖНА ЗАБУТИ». До Дня пам’яті Героїв Небесної Сотні

Сьомий рік поспіль в гуртожитках Харківського вищого професійного училища сфери послуг в кімнаті бойових традицій проходять тематичні вечори, присвячені річницям пам’яті Героїв Небесної Сотні.

В хронологічному порядку ведучі вечора разом з виховательками нагадали присутнім про ті трагічні події, які відбувалися в листопаді – лютому 2013 – 2014 років на Майдані нашої столиці.

Головною метою було нагадати ученицям, заради чого студентська молодь та свідомі громадяни України боролися з існуючим корупційним свавіллям та приниженням демократичних свобод, закріплених Конституцією України. Червоною лінією пройшло нагадування, що «Небесна Сотня» – це справжні герої, які мріяли, щоб Україна була вільною, квітучою країною і мала прогресивний, демократичний розвиток. Та багато з тих, хто боровся за нашу незалежність на Майдані, загинули. Вони є справжніми героями і ми повинні пам’ятати їх як героїв. Ведучі поіменно назвали наших земляків, які загинули на Майдані в ті тяжкі часи. Читці продекламували вірші сучасних поетів про Україну, Героїв Небесної Сотні та прослухали пісню Христини Панасюк «Білі лебеді» з відеорядом подій на Майдані.

Цікаво було також послухати розповіді учениць про участь їх рідних та близьких у боях на сході України.

Наприкінці вечора усі присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих Героїв Небесної Сотні та Героїв, які поклали своє життя у війні на сході України.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped