Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Всеукраїнський тиждень професійної освіти в ХВПУСП. Просвітницько-виховний захід екологічного спрямування «Екологічні проблеми України». Марафон. Презентація. Опитування

В рамках Всеукраїнського тижня професійної освіти в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг за допомогою сервісу вебконференцій Zoom відбувся просвітницько-виховний захід екологічного спрямування «Екологічні проблеми України», який могли відвідати всі охочі. Інтерактивний вебквест підготували і провели викладачі загальноосвітньої підготовки Лепшеєва Вікторія Віталіївна та Чупрініна Валентина Іванівна.

Під час проведення веб-квесту піднімалися такі актуальні проблеми, як забруднення довкілля, особливо через російське вторгнення, неякісна вода, знищення лісів, деградація земельних ресурсів. Для відновлення довкілля після війни знадобиться не одне десятиліття

Також гості заходу розширили свої знання по екологічне маркування, життєвий цикл продукції, сортування сміття, стале споживання. Тема заходу перегукується з ще одним заходом тижня професійної освіти – івентом «Sustainable, upcycling та recycling – санітари fashion-індустрії», що проводився 24.05.2023 і розповідав про екологічні проблеми, створені fashion-індустрією, та шляхи їх вирішення.

На сторінці училища в інстраграмі були проведені такі заходи:

Марафон «Професійно-прикладна фізична підготовка», в якому розповідалось про спеціально спрямоване і виборче використання засобів фізичної культури і спорту для підготовки до певної професійної діяльності. Тема марафону актуальна для профілактики професійних захворювань та збереження здоров’я протягом життя.

Презентація «Створення ситуацій успіху на уроках загальноосвітньої підготовки»:

Опитування щодо зв’язку матеріалу загальноосвітньої підготовки з успішною професійною підготовкою:

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped