Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Випускний екзамен з професії «Перукар (перукар-модельєр)» в умовах карантинних обмежень

12 січня 2021 року в Харківському вищому  професійному  училищі сфери послуг відбулась перша в цьому році державна кваліфікаційна атестація – випускний екзамен в групі другого курсу 3-19 «Перукар (перукар-модельєр)», на якому випускникам було присвоєно кваліфікацію «перукар 1-го класу».

У зв’язку з карантинними обмеженнями атестація проводилась у дистанційному форматі з використанням сервісів G Suite For Education. Наш навчальний заклад з початку навчального року впроваджує використання G Suite For Education в освітній процес, тому до такої форми проведення атестації учні і педагоги були готові.

Інтерактивна взаємодія членів комісії з учнями під час атестації була організована в Google Classroom.  Спілкування відбувалося за допомогою конференції Google Meet. Члени комісії переглядали заздалегідь підготовлені випускниками відеозаписи з процесом виконання стрижок і зачісок та готовими роботами за допомогою проєктора. Отже, обрана форма роботи виявилась дуже зручною для усіх учасників.

Завершили навчання на «відмінно» та отримали дипломи з відзнакою Сасім Аліна, Скляренко Ксенія та Шморгун Антоніна. Також серед кращих комісія відмітила роботи Ометової Орини, Пудрі Єлизавети та Фурсова Юрія.

Вітаєм випускників!

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped