Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Безпечні статеві відносини

У Харківському вищому професійному училищі сфери послуг триває комплексна профілактична робота, яка сфокусована на створенні умов для формування відповідального і здорового способу життя серед дітей і молоді, протидії соціально небезпечним захворюванням. Так 26 листопада 2019 року соціально-психологічною службою училища спільно з Центром денного перебування «Компас» (Харківський Благодійний Фонд «Благо») було проведене профілактичне заняття для учнів першого курсу «Безпечні статеві відносини».

На занятті були розглянуті такі питання: що таке контрацепція; які бувають засоби контрацепції, для чого вони існують; які засоби можна використовувати самостійно, а які тільки за консультацією лікаря. Також розкривалися питання, пов’язані з венеричними хворобами та шляхами їх передачі.
Тренери Матвєєв Андрій та Перепьолкіна Катерина організували інтерактивне живе спілкування та надали учням практичні поради. Зустріч була плідною та корисною. Учні отримали важливу інформацію. Чекаємо тренерів наступного разу.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped