Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Актуальна тема: «Насильство та як його уникнути»

В Харківському вищому професійному училищі сфери послуг спільно з капітаном патрульної поліції Ведмедерею Євгеном триває комплексна профілактична робота, спрямована на профілактику всіх видів насильства, підвищення обізнаності здобувачів освіти з цього питання. Зустрічі та бесіди за круглим столом у присутності заступника директора з навчально-виховної роботи, соціального педагога та практичного психолога допомагають молоді розібратися у понятті що є насильство та як заохотити громадян боротися із цим явищем, допомагають у формуванні свідомого нетерпимого ставлення до насильства.

Ця проблема залишається для суспільства актуальною та болючою. Третина дітей в Україні щороку спостерігають акти насильства в сім’ї. Діти, матері яких зазнали знущань, у шість разів частіше намагаються покінчити життя самогубством, 50% з них схильні до зловживань наркотиками та алкоголем.

Після бесіди з фахівцем всі учасники зустрічі зрозуміли, як розпізнати насильство, як воно впливає на самопочуття, на самооцінку людини, на долю жертви насильства і що саме породжує насильство; зокрема, домашнє насильство, звідки воно береться і як йому запобігати, як долати наслідки насильства.

Учні запросили Євгена на наступну зустріч з теми, яка стосується проблем торгівлі людьми.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped