Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Засідання педагогічної ради училища

21 листопада 2022 року колектив Харківського вищого професійного училища сфери послуг провів засідання педагогічної ради у формі діалогу «Діалогова взаємодія як новий методологічний підхід до побудови навчально-виховного процесу в освітньому закладі».

На засіданні, окрім інформації про виконання попередніх рішень педагогічної ради, були обговорені такі питання:

  • Результати вхідного діагностування з предметів загальноосвітньої підготовки для учнів 1-го курсу та вивчення передових освітніх технологій щодо ліквідації прогалин у знаннях.
  • Підвищення ефективності сучасного уроку через особистісно зорієнтовану систему навчання при підготовки кваліфікованих робітників із професій швейного напрямку.
  • Реалізація принципів гуманізму та творчого підходу до розвитку особистості, перехід на якісно новий рівень побудови взаємовідносин між учасниками освітнього процесу: викладачем, майстром, здобувачем освіти, батьками (в рамках ВСЗЯО – анкетування).
  • Перспективний план профорієнтаційної роботи училища на 2022-2023 н.р. з метою виконання Плану регіонального замовлення, переліку надаваних освітніх послуг та учнівського колективу в умовах воєнного стану.

Практичним психологом училища Вишневською Ларисою був влаштований виступ-обговорення «Як планувати життя в умовах невизначеності через війну».

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped