Наші координати:
61001, м. Харків,
вул. Тюрінська, 5
(098) 058 78 02
Докладніше...
Архіви новин
f3
f3
f3

Відкритий урок виробничого навчання з професії «Перукар» майстра Вертель Вікторії Віталіївни

29 березня 2023 року в Харківському вищому професійному училищі сфери послуг майстром виробничого навчання І категорії Вертель Вікторією Віталіївною був проведений відкритий урок виробничого навчання з професії «Перукар (перукар-модельєр)» в групі 2-го курсу 4-21 на тему «Виконання весільних зачісок концентрованого типу на волоссі середньої довжини». Тема вивчається в рамках навчального модулю «Виконання базових модельних зачісок».

В умовах дистанційного навчання урок був організований за допомогою вебсервісу Google Classroom та інтегрованих з ним додатків Google – Meet, Drive, Docs, Slides та ін.

Мета уроку – формування в учнів вмінь та навичок виконання весільних зачісок концентрованого типу на волоссі середньої довжини, комбінування різних елементів зачіски, вибору найбільш раціональних і доцільних способів оформлення весільних зачісок концентрованого типу.

Для актуалізації знань учнів майстер використала вправу «Валіза перукаря» (інтерактивна дошка Google Jamboard). Послідовність і прийоми виконання роботи описані в інструкційно-технологічній картці та показані у відеоролику. Також Вікторія Віталіївна продемонструвала виконання зачіски на манекені голові під час вступного інструктажу в Google Meet. Для попередження можливих дефектів учні отримали спеціальну карту. Для закріплення матеріалу вступного інструктажу майстер запропонувала учням вправу «Пазл «Весільна зачіска» (сервіс Learning Apps).

Під час поточного інструктажу Вікторія Віталіївна перебувала на зв’язку з учнями, і кожен міг отримати необхідну допомогу. Готові роботи учнів оцінювалися майстром за фото- і відеозвітами.

Коментарі закриті.

f3   f3
f3 f3 f3 f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3
f3

f4

ped

ped

ped